Η απίστευτη διαφήμιση που «κοψοχολιάζει» τις γυναίκες που βάφονται όσο οδηγούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίστευτη διαφήμιση που «κοψοχολιάζει» τις γυναίκες που βάφονται όσο οδηγούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Mini Cooper προσπαθεί να πείσει τις γυναίκες οδηγούς ότι μακιγιάζ και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η εταιρεία στη δημοσιότητα μέσω του σποτ 6 στις 10 γυναίκες δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα πάνε στη δουλειά χωρίς μακιγιάζ και 1 στις 4 θεωρεί ότι το να μη φορά μέικ απ στη δουλειά μπορεί να της στοιχίσει μια προαγωγή

Ποια είναι όμως τα αποτελέσματα της συνήθειας που έχει το ασθενές φύλο να μακιγιάρεται εν ώρα οδήγησης; 1.273 κραγιόν λοιπόν καταστρέφονται κάθε χρόνο μέσα στα αυτοκίνητα, κάθε βδομάδα γυναίκες οδηγοί προκαλούν ζημιές ύψους 400.000 δολαρίων και 1 στα 5 ατυχήματα (ποσοστό 22%) προκαλείται από γυναίκα οδηγό .

Η Mini αποφάσισε να προειδοποιήσει αρκετές κυρίες με την καμπάνια, που διοργάνωσε, για να τους μάθει το εξής ηθικόν δίδαγμα: οι καθρέφτες του αυτοκινήτου δεν είναι για μακιγιάζ, εν ώρα οδήγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ