Γαλλική εταιρία καλλυντικών λανσάρει τα νέα της προϊόντα με ένα πρωτότυπο καρτούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Γαλλική εταιρία καλλυντικών λανσάρει τα νέα της προϊόντα με ένα πρωτότυπο καρτούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν πρωτοποριακό τρόπο βρήκε η δημοφιλέστερη Γαλλική εταιρία καλλυντικών για να διαφημίσει τα καινούρια της προϊόντα.

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η νέα μάσκαρα της Lancome, με την υπογραφή του Αλμπέρ Ελμπάζ, καλλιτεχνικού διευθυντή της Lanvin, η Γαλλική εταιρία δημιούργησε ένα έξυπνο teaser για την προώθησή της.

Το βίντεο παρουσιάζει μία επίδειξη μόδας στην οποια όλες οι παρευρισκόμενες αποτελούνται ουσιαστικά από χρώματα και μακιγιάζ με ιδιαίτερη έμφαση στις βλεφαρίδες τους.

Η ιδέα πίσω από το μικρό αυτό φιλμ είναι η εξιστόρηση ενός παραμυθιού, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ελμπαζ και όλα πηγάζουν από τα καμπυλωτά μπουκαλάκια της μάσκαρα που του θυμίζουν το γυναικείο σώμα.

«Από την πρώτη στιγμή που τα είδα, φαντάστηκα το γυναικείο σώμα. Η ιδέα της μεταμόρφωσης έχει κάτι από το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Η μετάβαση από το ρεαλιστικό στο σουρεαλιστικό, πυροδοτεί τη φαντασία. Έτσι σκέφτηκα την ιδέα ενός fashion show, όπου βλέπει κανείς μόνο μάτια στις πρώτες σειρές και σταδιακά τα γυναικεία σώματα των μοντέλων, μετατρέπονται στα εντυπωσιακά μπουκαλάκια» εξηγεί ο Ελμπαζ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ