Κρίσιμο 24ωρο για τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη - Σε κώμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε/καγιάκ - iefimerida.gr

Κρίσιμο 24ωρο για τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη - Σε κώμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε/καγιάκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά κρίσιμο χαρακτηρίζουν οι γιατροί το επόμενο 24ωρο για τον πρωταθλητή του κανόε/καγιάκ Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε κλινική της πολωνικής πόλης Μπίντγκος, λόγω οξείας λευχαιμίας και συσσωρευμένου υγρού στον εγκέφαλο.

Οι επόμενες ώρες είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικές για τη ζωή του 37χρονου αθλητή. Δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, του χορηγήθηκε η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και πλέον αναμένεται η αντίδραση του οργανισμού του.

Αν ο Κιλιγκαρίδης δεν βγει άμεσα από το κώμα που έχει πέσει, ο κίνδυνος είναι πάρα πολύ μεγάλος, καθώς υπάρχει περίπτωση το αιμάτωμα στο κεφάλι να επεκταθεί. Φυσικά απαγορεύεται να μεταφερθεί ή να κινηθεί.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, βρισκόταν στην πόλη Μπίντγκος της Πολωνίας, όπου θα λάμβανε μέρος σε αγώνες του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου, βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε από τον Πολωνό προπονητή του κι αμέσως ο Πολωνός τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Ζντίσλαβ Ζούμπσκι, μεσολάβησε για τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκεται από χθες το βράδυ και η σύζυγος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ