Πόσο στοιχίζει η ζωή του Iron Man: Αναλυτικό σχεδιάγραμμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Πόσο στοιχίζει η ζωή του Iron Man: Αναλυτικό σχεδιάγραμμα [εικόνα]

Πόσο στοιχίζει η ζωή του Iron Man: Αναλυτικό σχεδιάγραμμα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στις αίθουσες το Ironman 3, όπου είδαμε τον Τόνι Σταρκ με ανανεωμένη γκαρνταρόμπα στολών, νέα όπλα, φοβερά αυτοκίνητα και φυσικά την εντυπωσιακή του έπαυλη. Πόσο όμως θα κόστιζαν όλα αυτά, στον Σταρκ στην πραγματική ζωή;

Σύμφωνα με το Infographic που δημοσίευσε η ιστοσελίδα techgear.gr, ένας επίδοξος Τόνι Σταρκ θα χρειαστεί περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια για να ακολουθήσει πιστά το πρότυπο του με βάση τα δεδομένα της 3ης ταινίας.

Μάλιστα ο προϋπολογισμός αυτός είναι 8.4 δισεκατομμύρια δολάρια μεγαλύτερος από την πρoηγούμενη ταινία Ironman του. Το κόστος ζωής του υπερήρωα σε αυτή την τρίτη ταινία ανεβάζουν οι νέες στολές του Τονι Σταρκ, οι οποίες από μόνες τους στοιχίζουν 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οσο για τα υπόλοιπα gadget που περιτριγυρίζουν τον ζάμπλουτο ήρωα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά με το κόστος τους στο Infogram που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ