Οικολόγοι Πράσινοι: Η συγκυβέρνηση χρησιμοποιεί την εποχική εργασία για να κάνει ρουσφέτια στα «δικά της παιδιά» - iefimerida.gr

Οικολόγοι Πράσινοι: Η συγκυβέρνηση χρησιμοποιεί την εποχική εργασία για να κάνει ρουσφέτια στα «δικά της παιδιά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελία για διορισμούς από την «πίσω πόρτα» σε εποχικές και ορισμένου χρόνου προσλήψεις από την συγκυβέρνηση κάνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι σε δήλωση τους αναφέρουν παράλληλα, πως οι κυβερνητικοί εταίροι «επικαλούνται την κρίση του real estate για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος των πλειστηριασμών στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ανέφερε πως η συγκυβέρνηση θα προχωρήσει σε μια «διαιώνιση του χαρατσιού, βαφτίζοντας το εκ του ασφαλούς "αμβλυμένο", μια και δεν έφθασε η ώρα να περάσουν οι διαρκώς αυξανόμενες αδύνατες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από το... ταμείο! Επικαλούνται την κρίση του real estate για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος των πλειστηριασμών στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει πως «παρά την απόρριψη των stage στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα από την ΕΕ, φέρνουν από την πίσω πόρτα τη διαχείριση εποχικών ή άλλων ορισμένου χρόνου προσλήψεων στα σίγουρα χέρια των δικών τους παιδιών, σπαταλώντας έτσι κρίσιμους πόρους για την κοινωνική οικονομία.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ