590 εκατ. δολάρια κέρδισε 84χρονη στις ΗΠΑ - 1 προς 175.000.000 ήταν η πιθανότητα για το τζακ ποτ - iefimerida.gr

590 εκατ. δολάρια κέρδισε 84χρονη στις ΗΠΑ - 1 προς 175.000.000 ήταν η πιθανότητα για το τζακ ποτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιθανότητα να κερδίσεις το τζακ ποτ στην αμερικανική λοταρία της Powerball είναι ένα προς 175 εκατομμύρια! Μια 84χρονη κέρδισε το νόμο των πιθανοτήτων, όπως και 590 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 450 εκατ. ευρώ.

Η 84χρονη Γκλόρια Μακ Κένζι από τη Φλόριντα συμπλήρωσε τα τυχερά νούμερα, τα οποία προήλθαν από «πρόταση» του ηλεκτρονικού υπολογιστή, στις 18 Μαΐου σε ένα σούπερ μάρκετ κοντά στην πόλη Τάμπα. Πριν από αυτήν στεκόταν στην ουρά ένας άλλος πελάτης, που άφησε την ηλικιωμένη γυναίκα να προηγηθεί στο ταμείο.

Η συνταξιούχος επέλεξε την άμεση εκταμίευση όλου του ποσού, αντί της τμηματικής του σε 30 χρόνια όπως θα ήταν η εναλλακτική επιλογή. Έτσι θα πληρώσει τους προβλεπόμενους φόρους και θα της μείνουν καθαρά γύρω στα 370 εκατ. δολάρια.
Το μεγαλύτερο τζακ ποτ σε αμερικανική λοταρία πέτυχαν με 656 εκατομμύρια δολάρια τρεις άνδρες από το Ιλινόις, το Κάνσας και το Μέριλαντ, τον Μάρτιο του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ