Hurriyet: Ενας Ελληνας ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες για υποκίνηση επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

Hurriyet: Ενας Ελληνας ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες για υποκίνηση επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας Ελληνας ανακρίνεται αυτή την ώρα από τις τουρκικές αρχές, για το ρόλο του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τουρκία. Είναι μεταξύ των 11 ξένων υπηκόων που συνελήφθησαν με την κατηγορία της υποκίνησης των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, που επικαλείται δημοσίευμα της Radical,τέσσερις Αμερικανοί, δύο Βρετανοί, δύο Ιρανοί, ένας Ινδός, ένας Γάλλος κι ένας Ελληνας συνελήφθησαν χθες, δίχως ωστόσο να ανακοινωθεί επισήμως ότι ανακρίνονται.

Τη σύλληψη του Έλληνα υπηκόου από τις τουρκικές αρχές επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών, διαψεύδοντας πάντως τα δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ ότι έχει διπλωματικό διαβατήριο.

Πρόκειται για φοιτητή που βρίσκεται στην Τουρκία στο πλαίσιο του προγράμματος Εrasmus. Στο πλευρό του νεαρού βρίσκονται οι προξενικές αρχές στην Κωνσταντινούπολη. Τις επόμενες ώρες θα περάσει από τον εισαγγελέα.

Με βάση το δημοσίευμα της Rαdical, τέσσερις εξ αυτών είναι φοιτητές που επισκέφθηκαν την Τουρκία στο πλαίσιο του προγράμματος Εrasmus.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ