Κ. Λουράντος: «Αλήτες και εγκληματίες όσοι ρίχνουν δακρυγόνα χωρίς λόγο» - iefimerida.gr

Κ. Λουράντος: «Αλήτες και εγκληματίες όσοι ρίχνουν δακρυγόνα χωρίς λόγο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, που βρίσκεται στο Σύνταγμα έκανε πριν από λίγο έκκληση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ALTER να σταματήσει η ανεξέλεγκτη ρίψη χημικών από τη αστυνομία. Είπε χαρακτηριστικά: «Αλήτες και εγκληματίες όσοι ρίχνουν δακρυγόνα χωρίς λόγο» και ζήτησε από τους πολίτες να φέρουν φάρμακα πρώτης ανάγκης για τραυματίες και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Την ίδια στιγμή ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αυτό που ετέθη για το μετρό θα με απασχολήσει αμέσως τώρα. Θα συνεννοηθώ με τους αρμοδίους για να δοθούν οδηγίες με πρακτικά αποτελέσματα. Γιατί δεν φταίνε τίποτε συνταξιούχοι, ηλικιωμένοι άνθρωποι, άρρωστοι άνθρωποι είτε διαδήλωναν στο Σύνταγμα είτε βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ