Τρίδυμα γέννησε η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη - iefimerida.gr

Τρίδυμα γέννησε η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο κοριτσάκια και ένα αγοράκι έφερε ο πελαργός στην Τζίνα Αλιμόνου και τον σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη.

Σε γνωστό μαιευτήριο μπήκε χθες το πρωί η γνωστή ηθοποιός για να γεννήσει -με καισαρική- τα τρίδυμα που κυοφορούσε. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα τα δυο κοριτσάκια και το ένα αγοράκι ήρθαν νωρίτερα από το αναμενόμενο στον κόσμο, αλλά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε ήδη ένα ακόμη κορίτσι, την όμορφη Ανδριάνα, που γεννήθηκε το 2009.

Ένα ευτυχές γεγονός που έρχεται να συμπληρώσει το «δώρο θεού», όπως χαρακτήρισε παλιότερα τον γάμο της η Τζίνα Αλιμόνου δηλώνοντας -σύμφωνα με δημοσίευμα του zappit- «Το 2006 παντρεύτηκα τον σύντροφό μου, όχι έναν άνθρωπο με το επώνυμο Βαρδινογιάννης. Κι έτσι εκτίμησα ακόμα περισσότερο την οικογένειά του για τον τρόπο που με αγκάλιασε. Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και νομίζω πως όλοι έχουμε από ένα ταίρι. Ο γάμος με τον Παύλο είναι δώρο Θεού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ