«Έκανα και εγώ πλαστική στήθους», παραδέχεται Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες] - iefimerida.gr

«Έκανα και εγώ πλαστική στήθους», παραδέχεται Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει πλαστική στήθους μίλησε η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, κάτι που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδος και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής. Ούτε ήθελα να προκαλέσω. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω, αλλά το σκεφτόμουν τρία χρόνια, γιατί φοβόμουν το νυστέρι. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ».Αυτό δήλωσε η ανερχόμενη Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια στο Εγώ Weekly.

«Έκανα και εγώ πλαστική στήθους», παραδέχεται Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη «Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με τον Παντελή. Έχουμε διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα. Δεν ταιριάζουμε».

«Έκανα και εγώ πλαστική στήθους», παραδέχεται Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Αν και εκείνο το σημείο που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι η απάντησή της σχετικά με τις αρρωστημένες καταστάσεις που έχει ζήσει σε σχέση «Υπήρξε σύντροφος μου, που με ζήλευε πολύ και έφτασε στο σημείο να με παρακολουθεί. Έβλεπα ότι γυάλιζε το μάτι του. τελικά, έφυγα αναίμακτα. Μάζεψα τα πράγματα μου ένα βράδυ και έφυγα. Με φυγάδευσε μια φίλη μου. Τώρα πια, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

«Έκανα και εγώ πλαστική στήθους», παραδέχεται Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ