Απόπειρα αυτοκτονίας με βότκα και υπνωτικά χάπια έκανε φιλέλληνας σταρ

Για το πόσο κοντά έφτασε στο θάνατο μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας (που έκανε πέρυσι) μίλησε ο Βρετανός ηθοποιός Στίβεν Φράι σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια, αλλά πέρυσι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Πήρα ένα τεράστιο αριθμό χαπιών και ήπια μεγάλη ποσότητα βότκας. Ο συνδυασμός τους έκανε το σώμα μου να αρχίσει να τρέμει τόσο έντονα που έσπασα 4 πλευρά. Αλλά παρέμεινα αναίσθητος. Σώθηκα όταν ο παραγωγός μου μπήκε στο δωμάτιό μου, με βοήθησε να συνέλθω και με έβαλε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αγγλία».

Αυτό αποκάλυψε ο 55χρονος Στίβεν Φράι, που βρέθηκε πρόσφατα να ξεναγείται στο Μουσείο της Ακρόπολης, σε συνέντευξη που έδωσε για το podcast του Leicester Square Theatre. Χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποια χώρα του κόσμου συνέβη το περιστατικό.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης (μέρος της οποιά δημοσίευσε η Daily Mail) ο ταλαντούχος παρουσιαστής και ηθοποιός, που είναι πρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού ψυχικής υγείας Mind και ο οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή, μίλησε αναλυτικά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει «Η κατάστασή μου με αναγκάζει να παίρνω φάρμακα ώστε να μην ενθουσιάζομαι στο έπακρο ή να μην 'πέφτω' ψυχολογικά τόσο πολύ ώστε να σκέφτομαι την αυτοκτονία».

Συγκεκριμένα για την αυτοκτονία αποκάλυψε πως η πρώτη φορά που πέρασε από το μυαλό του ήταν το 1995, λίγο μετά τις κακές κριτικές που δέχθηκε για την παράσταση Cell Mates στην οποία πρωταγωνιστούσε. Τότε έφυγε κρυφά με φέρι μποτ από την Βρετανία και όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, μέχρι που έδωσε σημεία ζωής μετά από μια εβδομάδα από το Βέλγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ