Ερωτευμένη με νάνο η Κέιτ του Lost [εικόνα] - iefimerida.gr

Ερωτευμένη με νάνο η Κέιτ του Lost [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Εβαντζελίν Λίλι του Lost επέλεξε ο Πίτερ Τζάκσον προκειμένου να προσθέσει λίγη παραπάνω θηλυκότητα στην ανδροπαρέα των δυο επόμενων ταινιών της τριλογίας του Χόμπιτ.

«Είναι ριψοκίνδυνη, αδίστακτη και δεν διστάζει να σκοτώσει αν χρειαστεί. Είναι ξωτικό της φυλής Σίλβαν, που σημαίνει ότι είναι σε πολύ χαμηλότερη βαθμίδα από τα ξωτικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Και πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο μια ερωτικής ιστορίας. Αλλά δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα παραπάνω».

Αυτό δήλωσε η 33χρονη ηθοποιός στο Entertainment Weekly σχετικά με τον ρόλο της ως ξωτικο-πολεμίστρια στο The Hobbit: The Desolation of Smaug. Με το περιοδικό να δημοσιεύει και μια εικόνα από τα γυρίσματα.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι ο συγκεκριμένος ρόλος δεν υπάρχει στα βιβλία του Τόλκιν, αλλά αποτελεί μια προσπάθεια των σεναριογράφων και του Πίτερ Τζάκσον να προσθέσουν θηλυκότητα στην ταινία. Όπως ακριβώς έκαναν οι παραγωγοί του Avengers με την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της Λίλι να βρεθεί και πάλι στην επικαιρότητα καθώς, μετά το τέλος του Lost, έχει συμμετέχει μόλις σε μια ταινία (σ.σ. το Real Steel δίπλα στον Χιου Τζάκμαν).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ