Ωρες αγωνίας για τον πρωταθλητή του κανόε καγιάκ Ανδρέα Κιλιγκαρίδη - iefimerida.gr

Ωρες αγωνίας για τον πρωταθλητή του κανόε καγιάκ Ανδρέα Κιλιγκαρίδη

Ωρες αγωνίας για τον πρωταθλητή του κανόε καγιάκ Ανδρέα Κιλιγκαρίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος στην Ελλάδα με την απίστευτη περιπέτεια της υγείας του Ελληνα πρωταθλητή κανοε καγιάκ Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος σε κωματώδη κατάσταση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε από τον τεχνικό σύμβουλο της εθνικής ομάδας, Ζίσλαβ Ζούμπσκι.

Ο 37χρονος κανοίστας διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Μπίντγκος και μετά από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν οξεία λευχαιμία.

Συντετριμμένος ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας κάνοε καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουλος, δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Το τραγικό είναι ότι ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης είχε κάνει γενικές εξετάσεις πριν αναχωρήσει για την Πολωνία. Είχε δέκατα και οι γιατροί του είπαν... πήγαινε! Είναι όλα καλά! Περιορίστηκαν στα επιφανειακά. Του είπαν πως πρόκειται μόνο για μία ίωση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν δυστυχώς λόγο για οξεία λευχαιμία, κάτι που δεν μπορώ πάντως να πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Θα γνωρίζω περισσότερα αργότερα. Κάνουμε τα ανθρωπίνως δυνατά, ό,τι μπορούμε έστω και εξ αποστάσεως για τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη. Έχουμε κινητοποιήσει το προξενείο μας στη Βαρσοβία, έχουμε μιλήσει και με άλλους πολλούς γιατρούς. Συγκαλέσαμε συμβούλιο επιστημονικό στην Πολωνία, με δική μας πρωτοβουλία. Θα πάνε δηλαδή και άλλοι γιατροί από άλλα νοσοκομεία της Πολωνίας για να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον Αντρέα».

Στην Πολωνία βρίσκεται και η σύζυγός του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ