Δεν κάνει πίσω η ΠΝΟ -Οι ναυτεργάτες προειδοποιούν με νέα μπλόκα - iefimerida.gr

Δεν κάνει πίσω η ΠΝΟ -Οι ναυτεργάτες προειδοποιούν με νέα μπλόκα

Δεν κάνει πίσω η ΠΝΟ -Οι ναυτεργάτες προειδοποιούν με νέα μπλόκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κλιμάκωση του αγώνα τους προειδοποιούν οι ναυτεργάτες, αφού δεν σκοπεύουν να αφήσουν τις δεδουλευμένες αποδοχές τους να χαθούν. Η ΠΝΟ μετά και τα χθεσινά ολιγόωρα μπλόκα στο λιμάνι του Πειραιά ζητεί την παρέμβαση των αρμόδιων φορέων για εφαρμογή του νόμου και της εργατικής νομοθεσίας για τους απλήρωτους ναυτικούς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν την πρωτοφανή στάση της κρατικής εξουσίας και της εργοδοσίας που με απαράδεκτο, αδικαιολόγητο και εξοργιστικό τρόπο προσπαθούν να λυγίσουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων οι οποίοι έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης και εξαθλίωσης οι ίδιοι και οικογένειές τους αφού δεν έχουν πληρωθεί πολλούς μήνες και δεν μπορούν στοιχειωδώς να ανταποκριθούν και να καλύψουν τις ελάχιστες και βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ