«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μου έκλεψε τον σύζυγο, όπως η Τζολί τον Πιτ», δηλώνει 81χρονη σταρ. - iefimerida.gr

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μου έκλεψε τον σύζυγο, όπως η Τζολί τον Πιτ», δηλώνει 81χρονη σταρ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άκρως αποκαλυπτική διάθεση βρέθηκε η 81χρονη Ντέμπι Ρέινολντς (μητέρα της Κάρι Φίσερ του Stars Wars και πρωταγωνίστρια του Singing in the Rain) που μίλησε για την «αρπαγή» του συζύγου της από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και το ότι είχε μόλις ένα καλό εραστή στην ζωή της.

«Δεν είχα καμία ελπίδα απέναντί της. Ήμουν όπως η Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ όταν εκείνος ερωτεύτηκε την Τζολί. Γιατί όταν η Αντζελίνα θέλει κάποιον, τότε τον έχει. Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που έχουν αυτή την δύναμη. Τι ελπίδα είχα απέναντι στην Τέιλορ, που είχε πολλές εμπειρίες ως γυναίκα. Την ίδια ώρα που εγώ δεν είχα καμία».

Αυτό δήλωσε η Ντέμπι Ρέινολντς (που υποδύεται την μητέρα του Λιμπεράτσε στο "Behind the Candelabra") στην εφημερίδα Mirror για το γεγονός ότι ο πρώτος σύζυγός της, Έντι Φίσερ, που την παντρεύτηκε ενώ ήταν παρθένα, την άφησε για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Προσθέτοντας πως συνολικά η σεξουαλική της ζωή ήταν άθλια «Εύχομαι να είχα απολαύσει το σεξ περισσότερο. Έχω κοιμηθεί μόνο με τους τρεις συζύγους μου και ένα φίλο μου (σ.σ. τον Μπομπ Φάλον). Εκείνος δηλαδή που ήταν και ο μοναδικός καλός εραστής που είχα στην ζωή μου».

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μου έκλεψε τον σύζυγο, όπως η Τζολί τον Πιτ», δηλώνει 81χρονη σταρ. | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα ο Φάλον ήταν ο ίδιος που, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της κόρης της Ρέινολντς, Κάρι Φίσερ, την έπεισε να δώσει σε εκείνη και την γιαγιά της δονητές ως δώρο Χριστουγέννων.

Τουλάχιστον όμως δεν κατασπατάλησε την -αξίας 50 εκ. δολαρίων- περιουσία της όπως έκαναν οι δυο τελευταίοι σύζυγοί της «Πάντοτε έδινα την πλήρη διαχείριση των οικονομικών μου στον άντρα μου. Κάτι που δείχνει πόσο χαζή ήμουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ