Περασμένα... ξεχασμένα για Λυκουρέντζο και Σκοπούλη - Η επίθεση φιλίας του υπουργού στην υφυπουργό - iefimerida.gr

Περασμένα... ξεχασμένα για Λυκουρέντζο και Σκοπούλη - Η επίθεση φιλίας του υπουργού στην υφυπουργό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη να έχει ρίξει κατά καιρούς φαρμακερά βέλη κατά του Ανδρέα Λυκουρέντζου, όμως ο υπουργός Υγείας δεν φαίνεται να της κρατάει κακία.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς με κάθε ευκαιρία επιχειρεί να της κάνει επίθεση φιλίας προκειμένου να λιώσουν οι πάγοι μεταξύ τους.

Το πρωί της Τετάρτης έκαναν κοινή εμφάνιση στη θεμελίωση του καινούριου ψυχιατρικού τομέα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, προκαλώντας τη μεγάλη έκπληξη των παρευρισκομένων.

H αλήθεια πάντως είναι πως ο πάγος μεταξύ των δύο φαίνεται πως λιώνει κάθε μέρα που περνάει καθώς και χθες από τη Βουλή ο κ. Λυκουρέντζος στήριξε τη Φωτεινή Σκοπούλη για το έργο της στον τομέα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. «Εχει δίκιο η κυρία Σκοπούλη και τη στηρίζω απόλυτα σε αυτό το οποίο κάνει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ