Διπλή δολοφονία αποδεικνύεται η υπόθεση της Καρπάθου με το θάνατο μητέρας και κόρης - iefimerida.gr

Διπλή δολοφονία αποδεικνύεται η υπόθεση της Καρπάθου με το θάνατο μητέρας και κόρης

Διπλή δολοφονία αποδεικνύεται η υπόθεση της Καρπάθου με το θάνατο μητέρας και κό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή στην υπόθεση της Καρπάθου, μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο των δύο γυναικών που είχε συγκλονίσει το νησί πριν λίγες ημέρες. Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν πως η 44χρονη κόρη σκότωσε την 76χρονη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Πλέον όμως αποκαλύπτεται πως πρόκειται για διπλή δολοφονία, καθώς προκύπτει ότι ένα τρίτο άτομο αφαίρεσε τη ζωή των δύο γυναικών.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» που εκδίδεται στη Ρόδο, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε δεχθεί χτυπήματα με αντικείμενο, πιθανότατα βάζο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε στο σπίτι. Επιπλέον, στο σώμα της κόρης βρέθηκαν τέσσερα τραύματα από μαχαίρι και σημάδια ξυλοδαρμού και παρότι είχε εκτιμηθεί πως αυτοκτόνησε τυλίγοντας το καλώδιο της τηλεόρασης γύρω από το λαιμό της, διαπιστώθηκε ότι δεν πέθανε από ασφυξία. Ακόμη, ο ιατροδικαστής εκτιμά πως η 44χρονη πέθανε πρώτη, ενώ με δεδομένο πως δεν βρέθηκαν ίχνη που να προδίδουν πάλη μεταξύ των δύο γυναικών, συμπέρανε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο το οποίο τις δολοφόνησε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξακριβωθεί το κίνητρο του διπλού εγκλήματος, ενώ άκαρπη ήταν η προσπάθεια εντοπισμού νέων στοιχείων στο σπίτι των θυμάτων όπου έγιναν οι δολοφονίες, καθώς οι συγγενείς το είχαν ήδη καθαρίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ