Χουριέτ: Οι διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ κατανάλωσαν χιλιάδες πίτσες - iefimerida.gr

Χουριέτ: Οι διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ κατανάλωσαν χιλιάδες πίτσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της αιματοβαμμένης τουρκικής εξέγερσης, στο Πάρκο Γκεζί καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες μαζικά πίτσες, χάμπουργκερ και σουβλάκια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ, η μεγαλύτερη αλυσίδα fast food της Τουρκίας yemeksepet.com έλαβε πάνω από χίλιες παραγγελίες τα τελευταία 24ωρα με παραλήπτες τους Τούρκους «Αγανακτισμένους» που έχουν κατακλύσει το πάρκο Γκεζί για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους στο αυταρχικό καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν.

Οι Τούρκοι που έδωσαν τις παραγγελίες ήταν πολίτες που ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους ανιτκυβερνητικούς διαδηλωτές.

«Αν και υπήρξαν μικροκαθυστερήσεις στις παραγγελίες, η διανομή έγινε χωρίς προβλήματα», υποστήριξε ο διευθυντής της αλυσίδας fast food, Γιεμέκ Σεπετί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ