Ο Βενιζέλος επιτίθεται στα ΜΜΕ που φέρουν το ΠΑΣΟΚ να έχει χρεοκοπήσει - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος επιτίθεται στα ΜΜΕ που φέρουν το ΠΑΣΟΚ να έχει χρεοκοπήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε το ΠΑΣΟΚ απαντώντας στα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, κάνοντας λόγο για «εμμονή» συγκεκριμένων ΜΜΕ με τα οικονομικά του κόμματος.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσε που εξέδωσε, αναφέρει πως η Ιπποκράτους έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα οικονομικά του ζητήματα στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και όπως υποστηρίζει «όσα αποφασίστηκαν ήδη εφαρμόζονται».

Στη συνέχεια, το ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση εναντίον της «Εφημερίδας των Συντακτών», η οποία σε δημοσίευμα της αναφέρει πως το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται ένα βήμα πριν από την διάλυση λόγω χρεοκοπίας.

Στην απάντηση του το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει πως περιμένει να απαντήσουν στην πρόσκληση του όλα τα κόμματα και να κάνουν πλήρη οικονομικό έλεγχο με έγκυρες ελεγκτικές εταιρείες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα σημειώνει πως «το ίδιο προφανώς ισχύει για κάποια μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ως προς την οικονομική τους κατάσταση και ως προς την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων τους».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται επίμονα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ανακυκλώνουν σενάρια περί «εκκαθάρισης», κοκ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Όσα αποφασίστηκαν ήδη εφαρμόζονται.

Υπάρχουν όμως δύο εκκρεμότητες:

  • Πρώτον, περιμένουμε απάντηση στην πρόσκλησή μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρείες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.
  • Δεύτερον, το ίδιο προφανώς ισχύει για κάποια μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ως προς την οικονομική τους κατάσταση και ως προς την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων τους».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ