H Σοφία Βεργκάρα παίζει με τον εαυτό της [εικόνες] - iefimerida.gr

H Σοφία Βεργκάρα παίζει με τον εαυτό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά «παιχνιδιάρα» αποδείχθηκε η Σοφία Βεργκάρα που δεν σταμάτησε να παίζει με τα δυο κέρινα ομοιώματα που έφτιαξαν για χάρη της οι υπεύθυνοι του μουσείου της Madame Tussauds.

Το παρών στα αποκαλυπτήρια των δυο κέρινων ομοιωμάτων της -που έγινε στο παράρτημα του μουσείου στη Νέα Υόρκη- έδωσε η 40χρονη σταρ του Modern Family.

Το πρώτο, που φοράει την ίδια τουαλέτα Marchesa που φορούσε η Βεργκάρα στον περσινό χορό του Met, θα παραμείνει στην Νέα Υόρκη.

Ενώ το δεύτερο, που φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά με την οποία βλέπουμε την Σοφία στις promotional φωτογραφίες του Modern Family, θα «μετακομίσει» στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του μουσείου «Η Σοφία έχει γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και δημοφιλείς ηθοποιούς στον κόσμο. Είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας θα λατρέψουν τα ομοιώματα της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ