Ο Γκαλιάνο δεν μισεί πια τους Εβραίους-Μιλάει μετά από δυο χρόνια - iefimerida.gr

Ο Γκαλιάνο δεν μισεί πια τους Εβραίους-Μιλάει μετά από δυο χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το περιβόητο επεισόδιο όπου γύρισε και είπε ότι του αρέσει ο Χίτλερ και ότι όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν σε θαλάμους αερίων μίλησε ο Τζον Γκαλιάνο στα πλαίσια της συνέντευξης του στο Vanity Fair.

Την σιωπή του -μετά από δυο χρόνια- αποφάσισε να σπάσει ο Τζον Γκαλιάνο για την θλιβερή επίδειξη αντισημιτισμού που του κόστισε την απόλυσή του από τον οίκο Dior και τον εξοστρακισμό του από τον χώρο της μόδας.

Συγκεκριμένα για το επεισόδιο, όπου τον έγραψαν σε βίντεο να λέει ότι του αρέσει ο Χίτλερ και ότι όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν στους θαλάμους αερίων, δήλωσε «Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω πει στην ζωή μου. Δεν το εννοούσα. Όλο αυτό τον καιρό έψαχνα να βρω γιατί ο θυμός μου κατευθύνθηκε στην συγκεκριμένη φυλή. Πλέον συνειδητοποιώ ότι απλά ήμουν τόσο θυμωμένος με τον εαυτό μου που είπα το πιο σιχαμένο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ». Προσθέτοντας ότι όταν κάποιος του έδειξε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βίντεο, ξέρασε.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο 52χρονος σχεδιαστής μίλησε για τον αλκοολισμό του («Στην αρχή έπινα ότι μου έκαναν δώρο. Στο τέλος το είχα ρίξει στην βότκα και το κρασί, το οποίο πίστευα ότι με βοηθάει να κοιμηθώ»), τα χάπια («Ξεκίνησα να τα παίρνω γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ και συνέχισα γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω να τρέμω»), το που θα κατέληγε αν δεν άλλαζε πορεία («Στο ψυχιατρείο ή στον τάφο») και για την φούσκα στην οποία ζούσε όλο αυτό τον καιρό («Δεν ήξερα καν να χρησιμοποιώ ATM»).

Πλέον, όπως δηλώνει στο Vanity Fair, είναι «καθαρός» και πιο συνειδητοποιημένος «Έχω ανακαλύψει ξανά εκείνο το μικρό αγόρι που είχε την πείνα να δημιουργήσει και το οποίο πίστευα ότι έχω χάσει για πάντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ