Αμερικανικό σάιτ προσφέρει εργασία μόνο σε όμορφους ανθρώπους

Το σάιτ BeautifulPeople ξαναχτυπά. Οταν πρωτοάνοιξε το 2002 διαφημίζοντας θέσεις εργασίας μόνο για ωραίους ανθρώπους είχε προκαλέσει σκάνδαλο. Τώρα κάνει ειδικές προσφορές σε επιχειρήσεις και υπόσχεται ότι διαθέτει 750.000 όμορφα άτομα για πρόσληψη.

Ο επικεφαλής του σάιτ Γκρεγκ Χόντζ δηλώνει ότι «κάθε ειλικρινής επιχειρηματίας θα σας πει ότι είνα επικερδές να προσλάβεις ανθρώπους που είναι ευπαρουσίαστοι. Οι όμορφοι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στους πελάτες, είναι πιο ανταγωνιστικοί και κερδίζουν περισσότερα», αναφέρει.

Την ίδια εντύπωση έχουν και πολλές εταιρείες που εγγράφηκαν στο σάιτ. «Το να προσλαμβάνεις πωλητές ακινήτων μέσω του BeautifulPeople είναι αρκετά λογικό, δεν είναι μυστικό ότι αυτοί οι πωλητές κάνουν καλύτερη δουλειά από οποιονδήποτε άλλο» δηλώνει στην εφημερίδα Telegraph ο επικεφαλής εταιρείας πώλησης ακινήτων από το Los Angeles.

Μια νεαρή μητέρα σχεδιάζει να βρει μια παραμάνα για τον γιό της χάρη σε αυτό το σάιτ. «Ο μικρός μου υπακούει περισσότερο σε ανθρώπους που είναι όμορφοι» δηλώνει στην ίδια βρετανική εφημερίδα. «Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη μητέρα που πιστεύω ότι μια παραμάνα λεπτή και συμπαθητική μπορεί να περιποιηθεί καλύτερα τα παιδιά» συμπληρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ