Αυτοδιαγράφηκε από ΝΔ η Έλσα Παπαδημητρίου - iefimerida.gr

Αυτοδιαγράφηκε από ΝΔ η Έλσα Παπαδημητρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός Νέας Δημοκρατίας έθεσε τον εαυτό της η Έλσα Παπαδημητρίου με την θετική της ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο ενώ συζητήσεις προκάλεσε για λίγο και η απουσία από την ψηφοφορία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνη.

Πάντως, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας μιλώντας στους δημοσιογράφους εξήγησε ότι ο κ. Καραγκούνης βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδοποίησε αρμοδίως ότι θα είναι απών . Ο κ. Τασούλας είπε ότι ο ο κ. Καραγκούνης υιοθετεί την κομματική γραμμή της καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου αλλά δεν μπορεί να ψηφίσει με επιστολική διαδικασία διότι δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ με αποστολή της Βουλής.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή η ΝΔ με ανακοίνωση Του κ. Τασούλα, διέγραψε και τυπικά την κυρία Παπαδημητρίου: « η κυρία Έλσα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της να αποχωρήσει από τις τάξεις της ΝΔ. Αυτοδιαγράφηκε. Η ΝΔ συνεχίζει την πορεία ευθύνης και ελπίδας που οφείλει προς τον Ελληνικό λαό. »

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ