Ο Ιθαν Χοκ έρχεται στην Ελλάδα για να πάει σε θερινό κινηματογράφο στο Θησείο! - iefimerida.gr

Ο Ιθαν Χοκ έρχεται στην Ελλάδα για να πάει σε θερινό κινηματογράφο στο Θησείο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα με θέα την Ακρόπολη θα κάνει η ταινία Πριν τα Μεσάνυχτα με τους σταρ Ιθαν Χοκ και Ζουλί Ντελπί να παρακολουθούν με θέα την Ακρόπολη κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό στις 11 Ιουνίου. Η επιλογή του κινηματογράφου δεν είναι τυχαία: είχε ανακηρυχθεί το καλύτερο του κόσμου πέρυσι, από το CNN.

H ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του τρίτου φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου. Θυμίζουμε πως η ταινία γυρίστηκε πέρυσι στη Πελοπόννησο και κυρίως στη Μεσσηνία και την Πύλο αποτελεί το τρίτο μέρος της ερωτικής ιστορίας που «αφηγείται» ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Προηγήθηκαν το «Πριν το Ξημέρωμα» και το «Πριν το Ηλιοβασίλεμα».

Συμπαραγωγός της ταινίας είναι η Faliro House, εταιρεία που ανήκει στον Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, τον μικρότερο γιο του θρυλικού εφοπλιστή καπετάν-Βασίλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ