Φτυστή η Αν Νικόλ Σμιθ έγινε 28χρονη ηθοποιός-Φόρεσε τεράστιο προσθετικό στήθος [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Φτυστή η Αν Νικόλ Σμιθ έγινε 28χρονη ηθοποιός-Φόρεσε τεράστιο προσθετικό στήθος [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τρέιλερ από την ταινία για την ζωή της Αν Νικόλ Σμιθ μόλις κυκλοφόρησε, με τους πάντες να εντυπωσιάζονται από την ομοιότητα μεταξύ εκείνης και της 28χρονης Άγκνες Μπρούκνερ που την υποδύεται.

Ένα ολόκληρο τιμ ανθρώπων (και ένα ζευγάρι τεράστια προσθετικά στήθη) χρειαζόταν κάθε μέρα των γυρισμάτων του The Anna Nicole Story προκειμένου να μετατρέψουν την ήδη πληθωρική ηθοποιό στην ακόμη πιο πληθωρική Playmate που είχε τραγικό τέλος.

Φτυστή η Αν Νικόλ Σμιθ έγινε 28χρονη ηθοποιός-Φόρεσε τεράστιο προσθετικό στήθος [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Στο συγκεκριμένο τρέιλερ βλέπουμε την Τεξανή σεξόβομβα να κάνει ένα ιδιαίτερα προκλητικό στριπτιζ ή να την πιάνει ο γιος της κατά την διάρκεια λεσβιακών περιπτύξεων σε ένα ασανσέρ. Ενώ η μοναδική ατάκα που ακούγεται είναι η «Αυτό είναι το τίμημα της δόξας».

Φτυστή η Αν Νικόλ Σμιθ έγινε 28χρονη ηθοποιός-Φόρεσε τεράστιο προσθετικό στήθος [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η Ανατολικοευρωπαϊκής καταγωγής Άγκνες (ο πατέρας της είναι Ούγγρος και η μητέρα της Ρωσίδα) ξεκίνησε την καριέρα της στα 13 από το Τόλμη και Γοητεία και στην συνέχεια έπαιξε ένα ρόστερ από λολίτες (Blue Car) ή ηρωίδων σε ταινίες τρόμου (Venom, The Woods, Vacancy 2, The Craiglist Killer).

Φτυστή η Αν Νικόλ Σμιθ έγινε 28χρονη ηθοποιός-Φόρεσε τεράστιο προσθετικό στήθος [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ