H απάντηση του πρίγκιπα Χάρι στη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν τον ρώτησε γιατί είναι τόσο βρωμιάρης - iefimerida.gr

H απάντηση του πρίγκιπα Χάρι στη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν τον ρώτησε γιατί είναι τόσο βρωμιάρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Γιαγιά, κάνω οικονομία και πλένομαι μόνο μια φορά την εβδομάδα» απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι στη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν τον ρώτησε γιατί παρουσιάζει αυτή την άθλια και... βρωμερή εμφάνιση. Βέβαια αυτό ήταν μια απλή δικαιολογία. Ο λόγος που έλαβε αυτή την απόφαση ο πρίγκιπας, είναι διαφορετικός...

«Πλενόμαστε λιγότερο». Αυτή είναι η νέα, ανησυχητική, μόδα που κατακλύζει τη Μεγάλη Βρετανία. Ο πρίγκιπας είναι ένας μόνο από τους σελέμπριτι που την ασπάστηκα. Ο Χάρι, πάντως, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε να λουστεί δυο χρόνια, βρήκε στη νέα αυτή μόδα μια ακόμη δικαιολογία, διαφορετική από αυτή που χρησιμοποίησε όταν ρωτήθηκε από τη γιαγιά του.

Οσοι ασπάζονται αυτή τη νέα μόδα (που δεν είναι και λίγοι αν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που ανέδειξε ότι το 41% των ανδρών και το 33% των γυναικών στη Βρετανία έκοψαν το καθημερινό ντους) υποστηρίζουν ότι το κάνουν γιατί το συχνό πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει από τα μαλλιά και το δέρμα βασικά έλαια και να γίνουν πιο ευάλωτοι σε διάφορους ιούς. Μπορεί, δηλαδή να αλλάξει το ph της επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ