Ξεκατίνιασμα στο Χόλιγουντ: Χωρίς εμένα Μπρους Γουίλις και Χάρισον Φορντ δεν θα υπήρχαν λέει οσκαρικός ηθοποιός - iefimerida.gr

Ξεκατίνιασμα στο Χόλιγουντ: Χωρίς εμένα Μπρους Γουίλις και Χάρισον Φορντ δεν θα υπήρχαν λέει οσκαρικός ηθοποιός

Ξεκατίνιασμα στο Χόλιγουντ: Χωρίς εμένα Μπρους Γουίλις και Χάρισον Φορντ δεν θα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο μεγάλος Αλ Πατσίνο δίνει απαντήσεις και κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για την καριέρα του, αλλά και την καριέρα άλλων γνωστών ηθοποιών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι άνοιξε το δρόμο για την καριέρα του Μπρους Γουίλις, καθώς απέρριψε το ρόλο στην ταινία δράσης «Πολύ σκληρός για να πεθάνει»

«Εδωσα στο αγόρι μια καριέρα. Και όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στον Χάρισον Φόρντ στο Star Wars γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να καταλάβω το σενάριο».

Tο ίδιο ισχυρίζεται ότι συνέβη και με τον Ρίτσαρντ Γκηρ, καθώς αρνήθηκε να παίξει στο «Pretty Woman».

Προσθέτει, ακόμη, ότι το ρόλο δίπλα στη Τζούλια Ρόμπερτς τον απέρριψε γιατί δεν μπορούσε να παίξει τον ωραίο μετά από ταινίες όπως ο «Νονός» και ο «Σημαδεμένος».

Ο 73χρονος Αλ Πατσίνο αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια τονίζοντας ότι προέρχεται από μια διαλυμένη οικογένεια και ανατράφηκε από τη μητέρα και τους παππούδες του στο Μπρόνξ, ενώ παραδέχθηκε ότι όταν πέρασε από οντισιόν για το «Νονό» εκείνον και τον Μάρλον Μπράντο δεν τους ήθελε κανείς πέρα του Κόπολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ