Ο Πούτιν βάζει «μπροστάρη» τον σκληρό Στίβεν Σιγκάλ για να διαφημίσει τα ρωσικά όπλα - iefimerida.gr

Ο Πούτιν βάζει «μπροστάρη» τον σκληρό Στίβεν Σιγκάλ για να διαφημίσει τα ρωσικά όπλα

Ο Πούτιν βάζει «μπροστάρη» τον σκληρό Στίβεν Σιγκάλ για να διαφημίσει τα ρωσικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαία «μεταγραφή» ετοιμάζεται να κάνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς ετοιμάζεται να θέσει τον κατεξοχήν σκληρό του Χόλιγουντ, Στίβεν Σιγκάλ, κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια μάρκετινγκ για την προώθηση ρωσικών όπλων.

Ο γνωστός ηθοποιός που σπανίως ματώνει στις ταινίες του, ενώ, ταυτόχρονα ξυλοφορτώνει αβέρτα όποιον βρεθεί στο διάβα του είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και κυρίως στους Ρώσους αξιωματούχους.

Από την άλλη πλευρά, τι πιο ωραίο για τον πρόεδρο Πούτιν να χρησιμοποιήσει ένα «αμερικανικό όπλο» για να προωθήσει τη ρωσική βιομηχανία και το εργοστάσιο παραγωγής όπλων, Ντεγκταρέφ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Ντμίτρι Ρογκοζίν, «Είσαι έτοιμος να πολεμήσεις τους Αμερικανούς (κατασκευαστές) με τα δόντια και το πνεύμα σου, και αν οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να σε προωθήσουν και να σε υποστηρίξουν, αυτό δείχνει ότι μαθαίνουμε νέους τρόπους να λειτουργούμε στις εταιρικές αγορές πολεμικού υλικού».

Ο Σιγκάλ, μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο Πούτιν, ενώ την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε και με τον Ρογκοζίν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ