Οι οπαδοί της Μπάρτσελόνα σε ντελίριο αποθέωσαν τον λάθος Νεϊμάρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι οπαδοί της Μπάρτσελόνα σε ντελίριο αποθέωσαν τον λάθος Νεϊμάρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους ρυθμούς του βραζιλιάνου σούπερ σταρ και νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Μπαρτσελόνα κινούνταν τη Δευτέρα η καταλανική πρωτεύουσα, ωστόσο, μερικοί από τους πιο... θερμόαιμους επιφύλαξαν την αποθέωση στον λάθος Νείμαρ, έναν Καταλανό οπαδό της ομάδας ο οποίος είναι ο σωσίας του νέου σταρ των μπλαουγκράνα.

Το όνομά του είναι Νικολάου Πάμιες, είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, από Καταλανό πατέρα και Βραζιλιάνα μητέρα, και μοιάζει υπερβολικά στον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ενώ όταν εμφανίστηκε έξω από τα γραφεία του συλλόγου οι συγκεντρωμένοι οπαδοί τον αποθέωσαν και τον σήκωσαν στον αέρα.

Βέβαια, ενδέχεται, οι οπαδοί της Μπάρτσα να γνώριζαν ότι δεν πρόκειται για τον πραγματικό σούπερ σταρ αλλά, ούτως ή άλλως, γεμάτοι ενθουσιασμό, αποφάσισαν να κάνουν μια καλή πρόβα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ