Συνελήφθη η Ελληνίδα τραγουδίστρια Τουλίσα Κοντόσταβλος για διακίνηση ναρκωτικών - iefimerida.gr

Συνελήφθη η Ελληνίδα τραγουδίστρια Τουλίσα Κοντόσταβλος για διακίνηση ναρκωτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες στην ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτή του βρετανικού X-Factor Τουλίσα Κοντόσταβλος ως ύποπτης για διακίνηση κοκκαίνης, πέρασε η Μητροπολιτιή αστυνομία του Λονδίνου.

Μαζί με την 24χρονη τραγουδίστρια η μητροπολιτική αστυνομία συνέλαβε και τον 35χρονο φίλος της ο οποίος παρεβρέθη στο στημένο ραντεβού με τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» και του πούλησε κοκαίνη αξίας 800 δολαρίων.

Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας -χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του και το γεγονός ότι η συζήτησή τους καταγραφόταν- είχε ζητήσει από την Τουλίσα Κοντόσταβλος να μεσολαβήσει για να του βρει μια ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δημοσιογράφος παρέδωσε το φάκελο με τα στοιχεία στην αστυνομία η οποία σήμερα προχώρησε στη σύλληψη της 24χρονης τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ