Ντάνι Τρέγιο-Ρόμπερτ Λασάρντο: Δύο «βρωμόφατσες» του Χόλιγουντ, ιδανικοί ενσαρκωτές του κακού [εικόνες&βίντεο]

Από τότε που ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ εξύψωσαν τις low-life εγκληματικές φυσιογνωμίες των παρακμιακών καφετεριών-ρεστό σε ποιητικές φιγούρες-χαρακτήρες μιας pulp αισθητικής βουτηγμένης στο αίμα, τη βία, τις κατά συρροή δολοφονίες και το ωμό χιούμορ, οι ανέκαθεν ελκυστικοί «κακοί» του Χόλιγουντ ανέβηκαν πολλά επίπεδα.

Δύο εξ αυτών, ο ένας γηραιότερος και ο άλλος νεότερος, οι οποίοι θεωρούνται ιδανικοί ενσαρκωτές του αδίστακτου «ψυχάκια» κακού με έφεση στους αδικαιολόγητους φόνους και παρουσιαστικό που «σκοτώνει» είναι οι λατίνοι Ντάνι Τρέγιο και Ρόμπερτ Λασάρντο.

Τιγκαρισμένοι στα τατουάζ και με παραδοσιακά λατίνικη «βρωμόφατσα», βρέθηκαν από το πουθενά να διαμορφώνουν στάνταρντς και πρότυπα, μην προλαβαίνοντας πλέον τις προτάσεις που φτάνουν με καταιγιστικό ρυθμό στα γραφεία των μάνατζέρ τους.

Ο πρώτος, 68χρονος Μεξικανός Ντάνι Τρέγιο, έχει υπάρξει πρώην συμμορίτης, ληστής και έμπορος ναρκωτικών, ενώ έχει περάσει 11 χρόνια από τη ζωή του στη φυλακή. Ενώ βρισκόταν στο San Quentin κέρδισε και τον τίτλο του πρωταθλητή στα μεσαία βάρη.

Από την πρώτη του ταινία, το Runaway Train του 1985, μέχρι σήμερα έχει παίξει τον κακοποιό, τον ισοβίτη (ή τον βρικόλακα barman) σε πάνω από 231 ταινίες.

Ο δεύτερος, εξίσου «φοβιστικός» 45χρονος ιταλικής καταγωγής Ρόμπερτ Λασάρντο αποτελεί μία πιο mainstream περίπτωση εγκληματικής «αλητόφατσας», ιδανικός ψυχάκιας, με σπουδές υποκριτικής σε διάσημα studio, η μέχρι τώρα πορεία του οποίου δείχνει ότι θα συνεχίσει επάξια την παράδοση του προκατόχου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ