To Discovery Channel τιμά τους δύο ομογενείς που έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας ανεμοστρόβιλους στην Οκλαχόμα - iefimerida.gr

To Discovery Channel τιμά τους δύο ομογενείς που έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας ανεμοστρόβιλους στην Οκλαχόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φόρο τιμής σε τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας το πάθος τους, τους ανεμοστρόβιλους, θα αποδώσει το Discovery Channel. Ανάμεσά τους και δύο Έλληνες ομογενείς, ο Τιμ Σαμαράς και ο γιος του Πολ, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στα θύματα των ανεμοστρόβιλων που έπληξαν την Οκλαχόμα την περασμένη Παρασκευή.

Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο, θα τιμήσει τους δύο ομογενείς και τον Καρλ Γιανγκ, οι οποίοι μελετούσαν μαζί το φαινόμενο, με ένα ειδικό αφιέρωμα το οποίο θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα. Οι τρεις άνδρες είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στο «κυνήγι» των ανεμοστρόβιλων, παρέχοντας χρήσιμα στοιχεία τόσο σε τηλεοπτικά δίκτυα, όσο και σε μετεωρολόγους. Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει μέρος από τη δουλειά των τριών θυμάτων, όπως και στοιχεία για την πορεία τους στο χώρο, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς ο 55χρονος Τιμ Σαμαράς εθεωρείτο «αυθεντία» στο θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ