Θερμή υποδοχή για τον Πατριάρχη Μόσχας στο Αγιο Ορος [εικόνες] - iefimerida.gr

Θερμή υποδοχή για τον Πατριάρχη Μόσχας στο Αγιο Ορος [εικόνες]

Θερμή υποδοχή του Πατριάρχη Μόσχας στο Αγιο Ορος [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη τριήμερη επίσκεψη στη μοναστική πολιτεία του Άθωνα.

Τον Ρώσο Πατριάρχη και τη συνοδεία του υποδέχτηκε στο λιμανάκι της Δάφνης, κατά την άφιξη του, στη μία το μεσημέρι, ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, μοναχοί και προσκυνητές και τον συνόδευσαν οδικώς στις Καρυές.

Ο κ. Κύριλλος έγινε δεκτός με τιμές στις Καρυές από τον πρωτεπιστάτη Μάξιμο, τα μέλη της ιεράς επιστασίας και τους αντιπροσώπους των είκοσι μονών του Αγίου Όρους και ακολούθησε δοξολογία στον Ι. Ναό του Πρωτάτου.

Ο Πατριάρχης Μόσχας θα διανυκτερεύσει σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Άγιον Όρος στην Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονα, όπου το πρωί της Τετάρτης θα τελέσει τη λειτουργία και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις μονές Μεγίστης Λαύρας και Ιβήρων. Την Πέμπτη θα επισκεφθεί τις μονές Βατοπαιδίου, Χιλανδαρίου και Παντοκράτορος.

Θερμή υποδοχή για τον Πατριάρχη Μόσχας στο Αγιο Ορος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θερμή υποδοχή για τον Πατριάρχη Μόσχας στο Αγιο Ορος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Θερμή υποδοχή για τον Πατριάρχη Μόσχας στο Αγιο Ορος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ