Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία - iefimerida.gr

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πρωτοβουλία του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο Πάμπλο Γκαρσία συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με τον Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονία Παλάς και όλα δείχνουν πως συμφώνησαν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής.

Στο τετ α τετ Σαββίδη-Γκαρσία δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το επεισοδιακό διαζύγιο που είχε ο Ουρουγουανός με τους Θεσσαλονικείς.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσει αν θα επιστρέψει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών στο Δικέφαλο του Βορρά.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάμπλο Γκαρσία είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Γιώργο Δώνη, με τους οπαδούς της ομάδας, να φωνάζουν σε κάθε ευκαιρία συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού μέσου ζητώντας την επιστροφή του.

Την είδηση της επιστροφής του Γκαρσία στην Τούμπα ουσιαστικά επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Επειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Pablo Garcia όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση.

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Pablo Garcia.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Pablo Garcia, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ