Υπάλληλος γνωστού εστιατορίου στις ΗΠΑ φωτογραφήθηκε να γλείφει τις πίτες που επρόκειτο να σερβίρει [εικόνα] - iefimerida.gr

Υπάλληλος γνωστού εστιατορίου στις ΗΠΑ φωτογραφήθηκε να γλείφει τις πίτες που επρόκειτο να σερβίρει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από το περσινό περιστατικό υπαλλήλου που φωτογραφήθηκε να ουρεί πάνω σε πιάτο νάτσος, λίγο πριν σερβιριστούν, με αποτέλεσμα να απολυθεί, το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός υπαλλήλου της αλυσίδας εστιατορίων Taco Bell στις ΗΠΑ, η οποία τον δείχνει να γλύφει επιδεικτικά μία στοίβα από πίτες προορισμένες να σερβιριστούν ως τάκο.

Η φωτογραφία «ανέβηκε» στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, απ' όπου σβήστηκε μετά από λίγη ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο σχόλιο από την πλευρά της εταιρείας.

Ενδεχομένως, σύμφωνα με κάποια σενάρια, να επρόκειτο για πίτες οι οποίες προορίζονταν να πεταχτούν στα σκουπίδια, πράγμα όμως που δεν μειώνει τη σημασία της απαράδεκτης κίνησης του υπαλλήλου.

Υπάλληλος γνωστού εστιατορίου στις ΗΠΑ φωτογραφήθηκε να γλείφει τις πίτες που επρόκειτο να σερβίρει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook υπάλληλος πίτες Taco Bell. ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ