Νέο άλμπουμ από τους Black Sabbath: Θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου [εικόνα + βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο άλμπουμ από τους Black Sabbath: Θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου [εικόνα + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένοντας σταθερά στην κορυφή, οι Black Sabbath, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ. Το «13» θα κυκλοφορήσει 10 Ιουνίου στην Ευρώπη και μία μέρα μετά στις ΗΠΑ και ήδη από τα πρώτα τραγούδια που διέρρευσαν φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

To «13» ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες από τα αυθεντικά μέλη των Black Sabbath: τον αθάνατο Ozzy Osbourne στα φωνητικά, τον Tony Iommy στην κιθάρα και τον Geezer Butler στο μπάσο, ενώ συνεργάστηκαν και με τον ντράμερ Brad Wilk από τους Rage Against The Machine (RATM).

Το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει με την υπογραφή της Vertigo, (ενώ ειδικά για τις ΗΠΑ, από την Vertigo/Republic) και σε παραγωγή του παραγωγού της Χρονιάς και 7 φορές βραβευμένου με Grammy Ρικ Ρούμπιν.

Αναλυτικά οι εκδόσεις του «13» που θα κυκλοφορήσουν θα είναι:

  • Το Standard CD album
  • Ένα Deluxe διπλό CD album σε πολυτελές soft pack με ένα δεύτερο CD με αποκλειστικό bonus ηχητικό υλικό)
  • Σε ένα 12" βαρύ (180g) βινύλιο
  • Σε Super Deluxe Box Set: ένα περιορισμένης έκδοσης 12" box set που θα περιέχει το Deluxe διπλό CD album, το 12" heavyweight (180g) βινύλιο με gatefold εξώφυλλο, ένα αποκλειστικό DVD που περιέχει το "Black Sabbath – The Re-union" documentary, 5 behind the scenes videos, Download card που περιλαμβάνει αποκλειστική track by track συνέντευξη με τους Black Sabbath, αποκλειστική εκτύπωση του artwork του εξωφύλλου, 13 αποκλειστικές φωτογραφικές εκτυπώσεις και χειρόγραφους στίχους του άλμπουμ.

Πάρτε μία γεύση από το νέο τους αλμπουμ με το τραγούδι «God is dead»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ