H Σκάρλετ Γιόχανσον φόρεσε πάλι ό,τι πιο στενό βρήκε [εικόνες] - iefimerida.gr

H Σκάρλετ Γιόχανσον φόρεσε πάλι ό,τι πιο στενό βρήκε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του σίκουελ του Captain America δείχνουν τη Σκάρλετ Γιόχανσον να δουλεύει σκληρά προκειμένου να δικαιολογήσει το γιατί είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο.

Ένα δερμάτινο σακάκι, μαύρο κολάν, μπότες, ένα περίστροφο στο χέρι και ένα χέρι κόκκινη μπογιά στα μαλλιά είναι αυτό που χρειάστηκε η 28χρονη σταρ προκειμένου να μεταμορφωθεί για άλλη μια φορά στον χαρακτήρα της Black Widow. Της Ρωσίδας δηλαδή κατασκόπου που βοηθάει τον Κάπταιν Αμέρικα του Κρις Εβανς στη νέα του αποστολή.

H Σκάρλετ Γιόχανσον φόρεσε πάλι ό,τι πιο στενό βρήκε [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στο Κλίβελαντ, δείχνουν τους δυο τους (μαζί με τον Νικ Φιούρι που υποδύεται ο Σάμουελ Τζάκσον) να έρχονται αντιμέτωποι με τον Winter Soldier, τον πρώην φίλο και συμπολεμιστή του Captain America που άλλαξε στρατόπεδο.

H Σκάρλετ Γιόχανσον φόρεσε πάλι ό,τι πιο στενό βρήκε [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ