Jeep Wrangler: Το κλασικό Jeep γίνεται πιο light - iefimerida.gr

Jeep Wrangler: Το κλασικό Jeep γίνεται πιο light

Jeep Wrangler: Το κλασικό Jeep γίνεται πιο light
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η νέα γενιά του πιο κλασικού μοντέλου στη γκάμα της Jeep θα είναι πιο light δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τις off road δυνατότητές του. Απεναντίας, καθώς όχι μόνο θα παραμείνουν στα συνηθισμένα υψηλά επίπεδα αλλά θα βελτιωθούν κιόλας, μιας και το light αφορά το συνολικό βάρος του Wrangler που αναμένεται να περιοριστεί με τη χρήση επιμέρους τμημάτων από αλουμίνιο.

Και βέβαια το μειωμένο βάρος επιδρά θετικά στην κίνηση πέρα από την άσφαλτο, αλλά κυρίως στην οικονομία καυσίμου που είναι το βασικό μειονέκτημα της τρέχουσας γενιάς. Αυτός είναι και ο λόγος που το καινούργιο Wrangler θα έχει και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Όλα αυτά βέβαια είναι οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το νέο Jeep, μιας και σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία και τον πρόεδρο του ομίλου Fiat- Chrysler Sergio Marchionne –οι Ιταλοί πάντως έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την πλήρη εξαγορά της Chrysler- που ανακοίνωσε το 5ετές πρόγραμμα παρουσίασης νέων μοντέλων η νέα γενιά του Wrangler δεν θα είναι έτοιμη πριν από το 2016.

Μια άλλη φήμη πάντως θέλει να υπάρχουν διαθέσιμες (με επιπλέον χρέωση φανταζόμαστε) και πνευματικές αναρτήσεις, κάτι που θα είναι επίσης ένα μεγάλο βήμα εκσυγχρονισμού. Και εκπολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ