«Ο ρόλος του Χαν Σόλο ήταν δικός μου, αλλά δεν καταλάβαινα το σενάριο», αποκάλυψε ο Πατσίνο - iefimerida.gr

«Ο ρόλος του Χαν Σόλο ήταν δικός μου, αλλά δεν καταλάβαινα το σενάριο», αποκάλυψε ο Πατσίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο κοντά έφτασε στο να παίξει τον ρόλο του Χάρισον Φορντ στα Star Wars μίλησε ο Αλ Πατσίνο σε πρόσφατη εκδήλωση προς τιμήν του.

«Ο ρόλος ήταν δικός μου, αν τον ήθελα. Αλλά είπα όχι γιατί δεν καταλάβαινα τι έλεγε το σενάριο». Αυτό δήλωσε ο 73χρονος σταρ στα πλαίσια της εκδήλωσης "An Evening With Al Pacino " που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Δυστυχώς για αυτόν ο Χάρισον Φορντ δεν είχε τέτοια προβλήματα. Οπότε έπαιξε τον συγκεκριμένο ρόλο που του έφτιαξε την καριέρα. Ενώ σκοπεύει να τον επαναλάβει και στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Τζέι Τζέι Άμπραμς με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2015.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Πατσίνο δεν ήταν ο μόνος γνωστός ηθοποιός που αρνήθηκε τον συγκεκριμένο ρόλο. Εξίσου αρνητικοί στην προοπτική να τον παίξουν ήταν οι Τζέιμς Κααν, Κέρτ Ράσελ και Κρίστοφερ Γουόκεν.

Όπως αντίστοιχα, για τον ρόλο της πριγκίπισσας Λεία, αρνητική απάντηση έδωσαν οι Σίσι Σπέισεκ, Τζόντι Φόστερ και Έιμι Ίρβινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ