Μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ: Δεν φταίω εγώ, οι άλλοι με έμπλεξαν - iefimerida.gr

Μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ: Δεν φταίω εγώ, οι άλλοι με έμπλεξαν

Μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ: Δεν φταίω εγώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν προέβαλε καμία αντίσταση ο κακοποιός – μέλος της σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ, όταν οι άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι που κρυβόταν στον Αγιο Ανδρέα στις πέντε τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί αφού είχαν αποκλείσει την περιοχή στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με πολιορκητικό κριό και στη συνέχεια εισέβαλαν αφοπλίζοντας τον αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος είχε στο σπίτι τρία πιστόλια γεμάτα.

Σύμφωνα με το newsit ο άνδρας που εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες και πυροβολισμούς κατά αστυνομικών παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «δε φταίω εγώ, οι άλλοι με έμπλεξαν».

Πρόκειται για ένα άνδρα 43 ετών ο οποίος είχε πει στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας πως είναι οδηγός φορτηγού, ενώ κυκλοφορούσε με ένα σκούτερ και ήταν πολύ ήσυχος.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται έναν από τους πέντε δράστες της ληστείας στην Καλαμάτα σε υποκατάστημα της Alphabank. Ο ένας από τους δράστες είχε τραυματιστεί στην επιχείρηση των αστυνομικών να τους συλλάβουν σε διαμέρισμα της πόλης. Στη συμπλοκή τότε οι δράστες δεν δίστασαν να κάνουν χρήση των όπλων τους τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ