Αμετανόητος ο ψυχρός εκτελεστής στο Αλιβέρι- Πως είχε σχεδιάσει την διπλή δολοφονία ο Πακιστανός - iefimerida.gr

Αμετανόητος ο ψυχρός εκτελεστής στο Αλιβέρι- Πως είχε σχεδιάσει την διπλή δολοφονία ο Πακιστανός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετανόητος παραμένει σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ο Πακιστανός ο οποίος δολοφόνησε τον 56χρονο γυναικολόγο και την γυναίκα του στο Αλιβέρι της Εύβοιας, με τον ίδιο να παραδέχεται πως είχε προαναγγείλει στους ομοεθνείς του το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε σκοπό να διαπράξει.

Οπως αναφέρουν στελέχη της Αστυνομίας, ο Πακιστανός δολοφόνος προκάλεσε σοκ με την ψυχρότητα που περιέγραψε το ειδεχθές έγκλημα του, με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας να τον χαρακτηρίζει «παγωμένο» ιδιαίτερα όταν στην απολογία του είπε πως δεν δίσταζε να αποκαλεί τους άτυχους εργοδότες του «μαμά» και «μπαμπά» προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια, ο 22χρονος φονιάς και έξι ομοεθνείς του οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, ήρθαν αντιμέτωποι με το εξαγριωμένο πλήθος το οποίο επιχείρησε να τους λιντσάρει, αναφέρει η Espresso.

Πως σχεδίασε την διπλή δολοφονία ο 22χρονος Πακιστανός

Ο δράστης, με τη μαρτυρία του στους αστυνομικούς δήλωσε ότι είχε προ ημερών προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό με κίνητρο τη ληστεία, θέλοντας να αποσπάσει 140 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και διάφορες κάρτες τραπεζών. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, σχεδίαζε να διαφύγει στο Πακιστάν μετά τη δολοφονία, αφού είχε ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεων. Ο Πακιστανός επιτέθηκε και χτύπησε στο κεφάλι με τσιμεντένια πλάκα πρώτα τη γυναίκα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο αιχμηρό ξύλο, κάρφωσε στην καρωτίδα τον 56χρονο ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και στη συνέχεια τον στραγγάλισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ