Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει ανάποδο pole dancing για ιατρικούς λόγους [εικόνες]

Το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν μερικές εβδομάδες φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως η Μαριάντα Πιερίδη, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που πόσταρε στο twitter και η οποία την δείχνει να είναι κρεμασμένη ανάποδα στον αγαπημένο της στύλο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η -αγαπημένη του αντρικού κοινού- τραγουδίστρια ποστάρει φωτογραφία που την δείχνει κρεμασμένη από το στύλο κατά την διάρκεια μαθήματος pole dancing, αφού το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο της.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει την εποχή που μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο μετά από το τροχαίο της (σ.σ. Έπεσε αυτοκίνητο πάνω στο δικό της) «Την προηγούμενη μέρα του ατυχήματος είχα κάνει ένα "δυνατό" pole dancing και μου λέει ο γυμναστής μου αυτό πρέπει να με έσωσε».

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε όταν βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και της εκπομπής «Μίλα». Εκεί που περιέγραψε καρέ καρέ το χρονικό του ατυχήματος. «Ήταν μια το μεσημέρι και μόλις είχα βγει από το πάρκινγκ του σπιτιού μου. Στο στενάκι που βγήκα, η οδηγός είχε μεγάλη ορατότητα. Αν κοίταζε θα με είχε δει στα πέντε μέτρα που βρισκόμουν. Φορούσα ζώνη αλλά χτύπαγα παντού. Τα πόδια μου είχαν φύγει στην άλλη πλευρά του συνοδηγού. Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι γιατί χτυπήθηκα πλάι και πίσω. Ακούγοντας το μπαμ κρατούσα το τιμόνι και κρατήθηκα τόσο δυνατά που τώρα με τον γυμναστή μου προσπαθούμε να λύσουμε τους μυς στους ώμους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pole dancing τροχαίο Μαριάντα Πιερίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ