«Δεν ''κόλλησε'' καρκίνο από το δικό μου αιδοίο», δηλώνει η πρώην γυναίκα του Μάικλ Ντάγκλας - iefimerida.gr

«Δεν ''κόλλησε'' καρκίνο από το δικό μου αιδοίο», δηλώνει η πρώην γυναίκα του Μάικλ Ντάγκλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διευκρίνιση ότι τα δικά της γεννητικά όργανα δεν πάσχουν από τον ιό HPV (ανθρώπινα θηλώματα), που ''κόλλησε'' τον Μάικλ Ντάγκλας καρκίνο μέσω αιδοιολειχίας, έσπευσε να κάνει η πρώην σύζυγός του Ντιάντρα Ντάγκλας.

24 ώρες μετά τη δήλωση του Μάικλ Ντάγκλας στην εφημερίδα Guardian ότι ''κόλλησε'' καρκίνο του φάρυγγα λόγω αιδοιολειχίας, η πρώην σύζυγός του έσπευσε να ρίξει την ευθύνη στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς βγάζοντας επίσημη ανακοίνωση στο TMZ όπου διευκρίνιζε ότι τα δικά της γεννητικά όργανα είναι «πεντακάθαρα».

Κάτι που δεν κάνει εντύπωση σε όσους θυμούνται με πόσο άθλιο τρόπο κατέληξε ο συγκεκριμένος γάμος, με το ζευγάρι να χωρίζει το 2000 μετά από 23 χρόνια και την Ντιάντρα να κερδίζει αποζημίωση 45 εκ. δολαρίων και την έπαυλη του ζεύγους στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Χωρίς αυτό να την εμποδίσει να του κάνει ξανά μήνυση για να λάβει μέρος των κερδών από το Wall Street: Money Never Sleeps. Παρόλο που αυτό προβλήθηκε 10 χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Ολα αυτά την ίδια στιγμή που ο εκπρόσωπος του Μάικλ Ντάγκλας έβγαλε ανακοίνωση όπου έλεγε ότι ο σταρ μιλούσε γενικά για την αιδοιολειχία ως αιτία που προκαλεί καρκίνο και όχι συγκεκριμένα για τη δική του περίπτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ