Το παράπονο της γυναίκας του Μάρκου Βαμβακάρη για τον Γιώργο Νταλάρα - iefimerida.gr

Το παράπονο της γυναίκας του Μάρκου Βαμβακάρη για τον Γιώργο Νταλάρα

Το παράπονο της γυναίκας του Μάρκου Βαμβακάρη για τον Γιώργο Νταλάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παράπονό της για όσους έταξαν σε εκείνη και στα παιδιά της ότι θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν ένα μνήμα για τον μεγάλο ρεμπέτη Μάρκο Βαμβακάρη εξέφρασε η γυναίκα του Βαγγελιώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Νews, η Βαγγελιώ Βαμβακάρη ανέφερε ότι πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι από το 1972, όταν και έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ρεμπέτης, της έταξαν ότι θα του φτιάξουν έναν τάφο κάτι το οποίο δεν μπόρεσαν να κάνουν η ίδια και τα παιδιά της, μια και όπως εξομολογείται, «ο Μάρκος έπαιζε παντού, αλλά δεν πληρωνόταν. Οταν πέθανε, κάναμε έρανο για να μαζέψουμε χρήματα για την ταφή. Τέτοια ήταν η δυστυχία μας εκείνα τα χρόνια. Και έτσι ακόμα και σήμερα είναι χωρίς τάφο. Χωρίς να υπάρχει ένα μνήμα να του ανάβουμε το καντήλι. Να τον μνημονεύουμε».

«Πολλοί έταξαν σε μένα και τα παιδιά μου ότι θα του φτιάξουν ένα μνήμα να μπορούμε όλοι να προσκυνάμε και να τον μνημονεύουμε. Οσο το είδατε εσείς, το είδαμε και εμείς. Ολοι έλεγαν, αλλά κανείς δεν το έφτιαξε. Πολιτικοί και καλλιτέχνες. Και ο Νταλάρας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για να τον φτιάξουμε, αλλά τίποτα και από εκεί. Δεν πειράζει, να είναι καλά. Τώρα έχουν τα οστά του σε ένα μικρό κουτάκι, σε οστεοφυλάκιο και πηγαίνουμε και τα προσκυνάμε» πρόσθεσε η σύζυγος του Μάρκου Βαμβακάρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ