Τραυματική εμπειρία: Οταν η τέχνη (Δήμητρα Παπαδοπούλου) συναντά την αοιδό Πάολα - iefimerida.gr

Τραυματική εμπειρία: Οταν η τέχνη (Δήμητρα Παπαδοπούλου) συναντά την αοιδό Πάολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Ωστόσο, κρίνοντας από τα όσα φέρεται να είπε στην αοιδό είχε άγνοια για το τι πήγαινε να ακούσει...

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό MyTv, η Δήμητρα Παπαδοπούλου επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο παρέα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Τζόυς Ευείδη.

Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σηκώθηκε από το τραπέζι και επισκέφθηκε την Πάολα στο καμαρίνι της. Η τραγουδίστρια την υποδέχθηκε προσφέροντάς της ένα σφηνάκι.

Η ηθοποιός φέρεται όχι μόνο να μην καταδέχθηκε να τσουγκρίσει το ποτήρι της με αυτό της τραγουδίστριας αλλά να της λέει κιόλας ότι την επόμενη φορά που θα πάει στο μαγαζί, θα πάρει μαζί της και ωτοασπίδες.

Η Πάολα, παρά την... ψυχρολουσία παρέμεινε ψύχραιμη και της απάντησε με ένα χαμόγελο βάζοντας τελεία στο περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ