Προκλητικός εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο φονιάς του 25χρονου στρατιώτη στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Προκλητικός εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο φονιάς του 25χρονου στρατιώτη στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικός, χαμογελαστός, ευδιάθετος και σε καμία περίπτωση μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του να κατακρεουργήσει στους δρόμους του Λονδίνου τον Βρετανό στρατιώτη, Λι Ρίγκμπι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο ο Μάικλ Αντεμπολάτζο.

Ο 28χρονος Νιγηριανός μπήκε στην αίθουσα, έκανε χειρονομία επιδοκιμασίας στον δικηγόρο του και έστειλε φιλάκια σε έναν τους θεατές της δίκης λέγοντας «σ' αγαπώ»! Ο εν λόγω άνδρας απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για τη σχέση του με τον Αντεμπολάτζο.

Ο δράσης της επίθεσης στο Γουλγουιτς, που φυλασσόταν από τρεις ανθρώπους ασφαλείας, διέκοπτε συνεχώς τη διαδικασία και αμφισβητούσε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. «Συγχωρέστε την ομιλία μου, θα ήθελα να ανακουφίσω τον πόνο», είπε στο τέλος της ακρόασης, στη συνέχεια άπλωσε τα χέρια του ποζάροντας για μερικά δευτερόλεπτα, φίλησε το κοράνι που είχε στα χέρια του και αποχώρησε από το δικαστήριο χαιρετώντας το κοινό και χαμογελώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ