Κόντρα του Γαλλικού Πρακτορείου με Σαουδάραβα πρίγκιπα για το ποιος ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ στη Eurodisney - iefimerida.gr

Κόντρα του Γαλλικού Πρακτορείου με Σαουδάραβα πρίγκιπα για το ποιος ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ στη Eurodisney

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήρε το πτυχίο του ο άνθρωπος και είπε να το γιορτάσει. Οχι ακριβώς σεμνά και ταπεινά, αλλά όταν υπάρχουν λεφτά η ταπεινότητα είναι δεν παίζει κανένα ρόλο. Ειδικά όταν είσαι Σαουδάραβας Πρίγκιπας.

Ο Φαχντ Αλ Σαούντ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ για να πραγματοποιήσει ένα τριήμερο πάρτι αποφοίτησης με 60 καλεσμένους στη Eurodisney!

Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επειδή ο Σαουδάραβας μέσω του instagram διέψευσε πως ήταν εκείνος που έκλεισε σχεδόν όλο το θεματικό πάρκο στο Παρίσι για να διασκεδάσει με τους φίλους του και τόνισε πως ήταν κάποιος συνονόματος του, αφού ο ίδιος δεν έχει πάει ποτέ εκεί.

Το AFP, όμως, δεν άφησε την διάψευση να πέσει κάτω και δημοσίευσε δηλώσεις των εκπροσώπων της Eurodisney που τόνιζαν πως ο Αλ Σαούντ είναι από τους πλέον τακτικούς πελάτες τους. Μύλος! Σημασία έχει πως κάποιος, όποιος κι αν ήταν αυτός χάλασε 15 εκατ. ευρώ για ένα τριήμερο καπρίτσιο. Μήπως ήταν ο πρίγκιπας που είχε φέρει ο Βλάσης Τσάκας για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ