Μητσοτάκης για Διαμαντόπουλο: Εγραψε ό,τι ήθελε στο βιβλίο του - Εγώ δεν τα έχω πει αυτά - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για Διαμαντόπουλο: Εγραψε ό,τι ήθελε στο βιβλίο του - Εγώ δεν τα έχω πει αυτά

Μητσοτάκης για Διαμαντόπουλο: Εγραψε ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Θανάση Διαμαντόπουλου «Το πορτρέτο ενός ηγέτη - Από την ιστορία του Μητσοτάκη στον Μητσοτάκη της ιστορίας», όπου αποκαλύπτει την έλλειψη προβλεπτικότητας του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος θεωρούσε πως η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα έχει κανέναν αντίπαλο στη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε δριμύτατη επίθεση κατά του συγγραφέα υποστηρίζοντας πως απέδωσε τα «λεγόμενά» του με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίξει την ήδη διαμορφωμένη άποψη που έχει για το πρόσωπό του.

«Το βιβλίο προφανώς και απηχεί τις απόψεις του συγγραφέα και, ως υπέρμαχος της ελευθερίας της έκφρασης, θα ήμουν ο τελευταίος που θα το σχολίαζε τονίζει ο κ. Μητσοτάκης. Θέλω όμως να κάνω δυο επισημάνσεις:

Πρώτον, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς καν τη δική μου γνώση.

Δεύτερον, αρκετά από αυτά που μου αποδίδει ο συγγραφέας, είτε δεν έχουν αποδοθεί σωστά, είτε δεν τα έχω πει καθόλου.

Φοβάμαι ότι ο συγγραφέας πέφτει στην παγίδα να αποδώσει τα «λεγόμενά» μου με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίξει την ήδη διαμορφωμένη άποψη που έχει για το πρόσωπό μου».

Δείτε τι γράφει στο βιβλίο του ο Θανάσης Διαμαντόπουλος ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ