Νέα άγρια δολοφονία στη Ρωσία: Εδειραν, μαχαίρωσαν και πυρπόλησαν άνδρα επειδή ήταν ομοφυλόφιλος - iefimerida.gr

Νέα άγρια δολοφονία στη Ρωσία: Εδειραν, μαχαίρωσαν και πυρπόλησαν άνδρα επειδή ήταν ομοφυλόφιλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα ομοφοβικά εγκλήματα στη Ρωσία, με έναν ανώτατο αξιωματούχο αεροδρομίου αυτή τη φορά να είναι το δεύτερο θύμα, καθώς τρεις νεαροί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον δολοφόνησαν με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια πυρπόλησαν το πτώμα του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο άτυχος άνδρας ήταν υποδιευθυντής περιφερειακού αεροδρομίου στη ρωσική Απω Ανατολή και δέχθηκε την επίθεση από τρεις νεαρούς στις 29 Μαΐου αναφέρει στην ιστοσελίδα της περιφερειακή Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας. Οι νεαροί επιτέθηκαν στον άνδρα με μαχαίρια και τον κλότσησαν άγρια στο κεφάλι, ενώ μετά το αποτρόπαιο έγκλημά τους τοποθέτησαν το πτώμα του στο αυτοκίνητο του και τον πυρπόλησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, τα κίνητρα των δραστών οι οποίοι λίγο αργότερα συνελήφθησαν, ήταν ο «αντισυμβατικός σεξουαλικός προσανατολισμός του συντοπίτη τους».

Είναι το δεύτερο ομοφοβικό έγκλημα που πλήττει την Ρωσία, μετά τη δολοφονία ενός άνδρα από τους φίλους του στο Βολγκογκράντ όταν παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ