Ο αλά Game of Thrones γάμος των 10 εκατ. δολαρίων του συνιδρυτή του Facebook [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο αλά Game of Thrones γάμος των 10 εκατ. δολαρίων του συνιδρυτή του Facebook [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ωκεανός, το δάσος, ο καταρράκτης, μια γαμήλια τελετή που κόστισε 10.000.000 δολάρια σε ένα σκηνικό που θύμιζε Game of Thrones και μόλις 300 εκλεκτοί καλεσμένοι για τον γάμο του γκουρού του διαδικτύου Σον Πάρκερ.

Ιθύνων νους της Napster και συνιδρυτής του Faceboοk, ο Σον Πάρκερ – ο ρόλος που έπαιξε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο φιλμ για την δημιουργία του Facebοok – με περιουσία που εκτιμάται στα δύο δισ. δολάρια, παντρεύτηκε στο δάσος του Big Sur στην Καλιφόρνια την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Αλεξάνδρα Λένα.

Το νυφικό της Λένα σχεδίασε ο Ελι Σάαμπ και η όλη εικόνα της θύμιζε αυτή της Ντενίρις Ταργκέριαν από την σειρά Game of Thrones.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσίευσε την φωτογραφία του γάμου, μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Στινγκ και η γυναίκα του Τρούντι, η Εμα Γουάτσον, ο δήμαρχος του Νούαρκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ